Sup THRIVE 9’9″

Akcija

499,00 € 449,00 €

THRIVE 9'9" Popularna oblika deske za uporabnike s težo manjšo od 120 kg BT-17TH

Ni na zalogi

Šifra: SUP THRIVE 9'9" Kategorija:

Napihljiva SUP Deska THRIVE 9’9″ je prilagodljiva deska namenjena popotništvu, križarjenju in izletom uporabnikom SUP-a

Izredno vsestranski SUP Thrive  priznanega proizvajalca Aqua Marina je popoln tako za začetnike kot tudi že izkušene. Popeljal vas bo v svet vodnih aktivnosti in poskrbel, da boste lahko uživali ne glede na vrsto vodostajev, saj je njegova oblika zasnovana tako, da boste ohranili stabilnost kjerkoli, tudi na valovih. Vsi tisti, ki ste si od nekdaj želeli imeti SUP pa ste se temu morali dolga leta odpovedovati pa bo to, da je SUP napihljiv zagotovo vzbudilo pozornost. Idealna obremenitev SUPa je do 90 kg. Poleg napihljivega SUPa dobite tudi visokotlačno tlačilko z manometrom, nahrbtnik in komplet za popravilo, s katerim boste lahko, če boste SUP preluknjali, SUP popravili kar na mestu dogodka.SUP Thrive je zaradi vsestranske oblike primeren za plovbo po mirnih vodah kot tudi za surfanje, saj je zaradi svoje oblike, smernika, trdote, ki jo doseže potem, ko ga napolnimo, in širine osupljivo stabilen, zato ga bodo vzljubili predvsem začetniki, stopnja priljubljenosti pa ne bo ostala zanemarjena tudi med bolj izkušenimi. SUP Thrive je torej popolna izbira za vse, ki se radi sproščate na vodni gladini in si občasno želite, da vam adrenalin pospeši kri v žilah. SUP Thrive ima en odstranljiv sredinski smernik in nezdrsljivo podlogo, ki preprečuje, da bi izgubili ravnotežje in padli v vodo in zaradi katerega bo obračanje veliko lažje. Sredinski smernik lahko povsem preprosto pritrdite s potiskom v režo, ki se nahaja na spodnji strani SUPa.
SUP Thrive je opremljen tudi z dvema D-obročkoma, na katera lahko pritrdite sedež kajaka, kar potrjuje vsestransko naravo tega vznemirljivega SUPa Thrive priznanega proizvajalca Aqua Marina. Na SUP je pritrjena tudi elastična vrv za bungee, s katero lahko brez težav pritrdite tovor. Največji možni tlak v SUPu je 1 bar (15 psi). SUP je idealen za osebe do 90 kg.
SUPu je priložena visokotlačna tlačilka Jumbo 23.5, na kateri je manometer, s katerim boste brez težav napolnili SUP do predpisanega tlaka, nahrbtnik in komplet za popravilo SUPa. Veslo ni priloženo.

Design debelejši za 50 mm omogoča stabilnost in udobnost tudi težjim uporabnikom SUP-a
Sredica je izdelana iz tisočerih niti prepletenih med dve plasti, prevlečeni z dodatnimi plastmi posebno močnega PVC materiala, zlaminiranega z izredno lahko 1000 gramsko stekleno tkanino
Velikost deske : 3000 x 750 x 150 mm
Nosilnost je 120 kg
Število smernikov: 1
Pritrdilna ušesca: 4
Elastične vrvi za pritrditev
EVA pohodna površina
Šifra Art.: BT-17TH

Dodatne informacije

Teža 10 kg