O nas

Kdo smo

Spletna trgovina Mi-2 Group d.o.o. je nastala leta 2015, kot uresničitev ideje, da bi kupcem omogočili prijazen, kakovosten, udoben in ugoden spletni nakup.

Zakaj izbrati Mi-2 Group d.o.o.

Nakupovanje v spletni trgovini Mi-2 Group d.o.o. je varno, udobno in ugodno.

Pri našem delu nas vodijo sledeče vrednote:

  • prijaznost in pomoč pri nakupu,
  • kakovost storitve,
  • zanesljivost in varnost,
  • hitrost storitve,
  • ugodne cene,

Vse vrednote bomo vedno uresničevali in veseli bomo tudi vaše pomoči pri tem. V kolikor imate kakršenkoli predlog za izboljšave, pohvalo ali kritiko, nam le-to sporočite, saj nam to omogoča, da lahko naše storitve še izboljšamo za vas.

 

Ekipa Mi-2 Group d.o.o.

Spletno trgovino Mi-2 Group d.o.o. sestavlja mlada ekipa sodelavcev, ki se vsak dan trudi za prijazne, kakovostne in udobne nakupe naših uporabnikov.

Ekipa v skladišču in odpremi pa je tista, kateri gre zasluga, da prejmete naročene artikle čimprej. Vsi člani ekipe vedno sledijo hitro razvijajočim novostim iz področja logistike, pride pa tudi trenutek, ko nova merila postavljajo sami.

Prijaznost, komunikativnost, kreativnost, čut za soljudi, družbena odgovornost ter natančnost so osrednje vrednote, na katerih sodelavci Mi-2 Group d.o.o. gradijo svoje uspehe. Tu in tam kakšen artikel ni na voljo ali pa se v opis prikrade kakšen škrat. A se proti njim odločno borijo. Tudi to se zgodi. 😉

 

Prijetno vzdušje, odlični rezultati

Med sodelavci na Mi-2 Group d.o.o. vlada sproščeno in prijateljsko vzdušje in tudi zato nam uspeva dosegati velike uspehe in dobre rezultate. Red seveda mora biti, sicer nam ne bi uspelo osrečiti toliko kupcev prav vsak dan, toda kompleksna hierarhija, številni šefi in podobne “bolezni” velikih korporacij le otežujejo učinkovito delo. Pri nas imajo vsi sodelavci, kot posamezniki in kot del ekipe, neposreden vpliv na poslovanje Mi-2 Group d.o.o..

Na delo ne hodimo v oblekah in kravatah. Ne uporabljamo zapletenih aplikacij za nadzor dela. Ne postavljamo nemogočih zahtev. Ker so ljudje prvi. Prijazno in sproščeno delovno okolje je tisto, ki sodelavcem omogoča, da od sebe dajo največ. In rastejo. Smisla za humor ne zahtevamo, je pa močno zaželen.